Neem contact op

Bakje koffie?
kennismaken

Stuur me elk moment een berichtje!

Leuk dat jullie overwegen om contact op te nemen. De keuze voor een trouwauto maak je natuurlijk niet zomaar. Lijkt het jullie leuk om de trouwauto te bezichtigen en over de mogelijkheden te praten? Ik zet graag een bakje koffie klaar. 

Wil je alleen wat meer informatie ontvangen of weten of ik beschikbaar ben op jullie datum? Contact opnemen kan altijd. Je krijgt zo snel mogelijk bericht terug.

 

Veelgestelde vragen
Hoe ver van tevoren moet ik boeken?

Je kunt op elk gewenst moment contact opnemen. De streefdatum voor een boeking is minimaal 1 maand van tevoren. Samen kunnen we dan kijken of jullie gewenste datum nog beschikbaar is.

Hoe zit het met verzekering?

De Ford LTD is all risk verzekerd via de bedrijfsverzekering van Trouwauto Bart. We gaan er natuurlijk niet vanuit dat er iets gebeurd, maar hier hoeven jullie je in elk geval geen zorgen over te maken.

Wat zijn de algemene voorwaarden?

Door hier te klikken kun je mijn algemene voorwaarden bekijken.

Kan de auto mee op trouwfoto's?

Ja, dat kan zeker. Graag zelfs. Ik zal zelf aanwezig zijn, maar mij op afstand begeven. Zodat jullie ongestoord met je mooiste lach op de foto kunnen gaan.

Hoe ga ik om met Coronamaatregelen?

We leven in een lastige tijd. We zijn afhankelijk van regels die ons worden opgelegd. Deze regels worden gerespecteerd en nageleefd; Anderhalve meter afstand en een mondkapje in stijl van de auto.

Mocht de dag door de regels met betrekking tot het virus onverhoopt niet door kunnen gaan, hoop ik dat we de rit op een later moment opnieuw kunnen plannen. Zo niet, dan ben ik zeer meedenkend om tot een oplossing te komen.

Contact

Stuur een bericht

11 + 4 =